Dit jaar is heel bijzonder voor Papaver4kids. Het is namelijk 20 jaar geleden dat de Alkmaarse improvisatietheatergroep begon met kindervoorstellingen. Dit wordt groots gevierd met een reeks jubileumvoorstellingen. De aftrap is op zondag 15 oktober in Wijkcentrum Overdie met een speciale voorstelling, waarvoor ook alle oud-spelers zijn uitgenodigd.

Meteen vanaf het begin in 2003 werden de interactieve voorstellingen voor kinderen goed bezocht. In Heiloo werd gespeeld in de ruimte van Ben Sierhuis, later werden voorstellingen gegeven in Alkmaar, in het Gulden Vlies. Tegenwoordig genieten de kinderen in het Badhuis van de voorstellingen van Papaver4kids.

Door de jaren heen werd er ieder jaar een thema gebruikt als leidraad voor de vorm en inhoud. Voor het jubileumjaar zullen de spelers een aantal van deze themaโ€™s herhalen. 'Potpouri' komt als eerste en daarna volgen onder andere nog โ€˜Ratje Toeโ€™ en โ€˜Deurtje Dicht en deurtje Open'.

Natuurlijk hoort er bij een jubileumjaar een reรผnie. Deze is op 15 oktober in Wijkcentrum Overdie. Alle spelers die ooit bij Papaver4kids hebben gespeeld, zijn van harte uitgenodigd om mee te doen op het podium. De show duurt van 15:00 tot 16:00 uur, is gericht op kinderen van 3 tot en met 9 jaar en tickets kosten 6 euro per persoon. Kaarten en meer info op papaverimpro.nl.
Pin It
Bekeken: 609x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/