Circus in de Zorg strijkt vrijdag 27 oktober neer in de Alkmaarse wijk Daalmeer. Dit circus is speciaal voor ouderen en andere mensen met dementie of een fysieke beperking, maar iedereen is welkom. Er zijn drie shows en tickets zijn gratis te reserveren.

Magentazorg, locatie De Daalder en wijkcentrum De Daalder sloegen de handen ineen om wijkbewoners met elkaar te verbinden. Met elkaar regelden ze subsidie voor de komst van Circus in de Zorg. Dit circus zet de tent in heel Nederland op bij zorginstellingen, op loopafstand van de zorgvoorzieningen en rolstoeltoegankelijk. De show speelt in op de belevingswereld van ouderen en andere mensen met dementie, en roept herinneringen voor hen op. De artiesten zijn flexibel en humoristisch, en hebben oog voor het publiek.

Circus in de Zorg staat op 27 oktober op het parkeerterrein op de hoek van de Johanna Naberstraat en de Laan van Parijs. De voorstellingen zijn om 11:00, 13:30 en 15:30 uur. Er zijn 500 toegangskaarten en ze zijn gratis verkrijgbaar bij wijkcentrum De Daalder.
Pin It
Bekeken: 1271x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/