De Grote Kerk van Alkmaar opent over twee maanden voor het eerst haar deuren als Het Kersthuis. Van 23 december tot en met 3 januari zal de kerk het decor vormen voor een fantastische kerstbeleving voor jong en oud.

Mirella Doss en Lotte van der Eng van DOSS Event Support vinden dat Alkmaar al jaren een groots kerstevenement verdient waar iedereen zich welkom voelt. Mirella: "De Grote Kerk is zo’n toffe, magische locatie: daar moesten we als Alkmaarders iets mee doen! Het is fantastisch dat we met Het Kersthuis een plek van samenzijn creëren waar heel Alkmaar kerst kan vieren. Het wordt te gek!”

"Wandel door het Kerstbomenbos, waag een dansje in de ‘Stille Nacht Silent Disco’ en ga midden in de kerk de strijd aan op de unieke Curlingbaan", licht Lotte van der Eng een tipje van de sluier op. "Shop de mooiste kerstcadeaus op de kerstmarkt en sluit af met warme chocolademelk en wafels in het Knusse Kerstcafé."

Het Kersthuis is geopend vanaf 23 december dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur. Tickets kosten 7,50 per persoon (exclusief 1,50 euro transactiekosten) en 8,50 euro aan de kassa. Kleintjes tot twee jaar mogen gratis mee. Het Kersthuis is er ook voor groepen die een bijzondere plek zoeken voor een kerst- of nieuwjaarsborrel.  Meer op hetkersthuisalkmaar.nl. (foto: Rick Akkerman)
Pin It
Bekeken: 1587x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/