Met het regenachtige weer van woensdag was het op verschillende plekken in de Alkmaarse binnenstad verraderlijk glad. Zo ook op de Ringersbrug die de oude stad met Overstad verbindt. Daar ging woensdagmiddag een voetganger onderuit. Hoewel de verwondingen niet ernstig waren, bood het personeel van de ambulance hulp.

Volgens getuigen ter plaatse ging het mis doordat de man een traptreden miste. Daardoor raakte zijn voet verdraaid. De man raakte door de pijn even buiten bewustzijn, omstanders boden direct hulp. Toevallig waren aan de overkant twee brandweerlieden bezig, zij konden eerste hulp verlenen. De ambulance werd ingeschakeld voor verder onderzoek.

Het medische personeel stelde vervolgens vast dat de verwondingen van de man niet ernstig waren. Maar pijn deed het dus wel en lopen ging moeilijk. De ambulance heeft de man daarom naar de parkeergarage gereden waar zijn auto stond. Zo kon de man zelf zijn weg vervolgen en verleende de ambulance toch hulp, al was het dan deze keer gelukkig geen medische hulp.
Pin It
Bekeken: 1516x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/