Ook dit jaar is Museum BroekerVeiling door Sinterklaas uitgekozen als pakhuis. Van zaterdag 18 november tot en met zondag 3 december is er vooral voor kinderen van alles te beleven op de woensdagen en in het weekend.

De lighallen worden omgetoverd tot een trainingsparcours voor de Pieten en op bepaalde dagen mogen kinderen langskomen om onder begeleiding te klimmen, glijden, duikelen en te springen. Wie het hele parcours afrondt krijgt een Γ©cht Pietendiploma.

Op woensdagmiddag kun kinderen mee met een heuse Bingo-rondvaart en in het weekend draait er in de afmijnzaal een spannende voorstelling. Verder ruikt het heerlijk in het Pakhuis, want de bezoekertjes kunnen de pieten helpen met het bakken van pepernoten.

Het Pakhuis van Sinterklaas in de BroekerVeiling is op woensdagen open van 14:00 tot 17:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 17:00 uur. Toegang kost 9,50 euro vanaf 3 jaar oud. Het museum is verder open op alle dagen van 10:00 tot 17:00 uur behalve op maandagen. De MeedoenPas en de AlkmaarPas worden geaccepteerd. Meer info op broekerveiling.nl.
Pin It
Bekeken: 1065x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/