In de Alkmaarse binnenstad zijn de hulpdiensten in actie moeten komen na een steekpartij. Dat gebeurde op donderdagavond rond half zeven. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen, maar was uiteindelijk niet nodig.

Op het Munnikenbolwerk liep een ruzie helemaal uit de hand. Eén betrokkene werd gestoken, een andere is met veel geweld in elkaar geslagen. Er werd gesproken over een knuppel, maar of dat gerucht klopt is onzeker; de politie nam de verklaring in ieder geval serieus genoeg om naar de knuppel te zoeken in het park.

De twee kemphanen zijn allebei gewond en werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze zullen nog verklaringen moeten afleggen over de toedracht van de ruzie en het verloop ervan.
Pin It
Bekeken: 2508x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/