Storm Poly zorgt nog altijd voor naweeën in Alkmaar. Na de zware storm in juli zijn veel bomen omgezaagd, maar de stobben zitten nog altijd in de grond. Een stob is wat overblijft als een boom net boven de grond is omgezaagd. Stadswerk072 laat de stobben binnenkort weg frezen door een gespecialiseerd bedrijf.

Na de immense schade van Poly werd allereerst gewerkt aan het veilig maken van de omgeving. Bomen die waren omgewaaid en in de weg lagen, niet stabiel meer stonden of teveel schade hadden opgelopen zijn verwijderd. De stobben hadden geen prioriteit en zijn achtergelaten. Binnenkort komen ze aan de beurt. Met een frees worden de resten van de stam samen met een groot deel van het wortelstelsel uit de grond gezaagd. (foto: Stadswerk072)
Pin It
Bekeken: 683x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/