Teams van vijf verschillende wijkcentra in gemeente Alkmaar zijn ambassadeur geworden van Project Peukweg. Maandag hebben ze getekend voor dit initiatief van Love Not Waste. Ook partner Stadswerk072 doet mee. De komende dagen bezoekt Love Not Waste nog meer locaties in Alkmaar om ambassadeurs te krijgen voor het project.

De ambassadeurs van De Rietschoot in Koedijk, De Daalder in Daalmeer, Wijkwaard in Huiswaard, De Wachter op het Schermereiland, en De Oever in Oudorp gaan de omgeving van de wijkcentra zo vrij mogelijk van peuken houden. Van Stadswerk kregen ze 50 asbakblikjes om uit te delen, en een groot asbakblik voor hun wijkcentrum.

"Trots op onze nieuwe ambassadeurs van Project Peukweg!", laat Stadswerk072 weten. "Samen met Wijkcentra De Rietschoot, Wijkcentrum De Daalder, Ontmoetingscentrum Wijkwaard, Buurthuis de Wachter, en Wijkcentrum De Oever Oudorp Alkmaar gaan we voor een peukenvrije stad!" (foto's: Stadswerk072)
Pin It
Bekeken: 811x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/