De politie is massaal aanwezig in de Alkmaarse wijk Overdie, bij een woning aan de Baansingel. De persvoorlichting laat weten niets te kunnen zeggen. "Ik hoop morgenochtend met meer nieuws te komen", vertelt politiewoordvoerder Roderick de Veen.

Getuigen laten Streekstad Centraal weten dat het waarschijnlijk om een schietpartij met een dodelijk slachtoffer gaat. Opvallend is dat er ook een dierenambulance aanwezig is geweest.

Opvallend: ook de dierenambulance werd gealarmeerd (foto: Streekstad Centraal)


Ondanks de grote politie-inzet wil de zegsman niks melden over de precieze situatie. Enkel bevestigt De Veen dat 'er een lopend onderzoek is'. "En daar houd ik het bij." De politie is aanwezig met meerdere politiewagens en een mobiele commandopost.

De politie is in grote getale aanwezig (foto: Streekstad Centraal)

Pin It
Bekeken: 7008x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/