Richting het einde van het jaar heeft gemeente Alkmaar alweer meerdere meldingen van vuurwerkoverlast ontvangen. Vaak is het lastig om degene die het vuurwerk afsteekt te pakken te krijgen, maar handhavers van de gemeente waarschuwen evengoed dat de boetes hoog zijn wanneer dat wel gebeurt.

"Houdt er rekening mee dat de proces-verbalen knallend hoog zijn", laat Handhaving Alkmaar weten. Het boetebedrag voor het afsteken van vuurwerk buiten de periode dat dit is toegestaan staat niet vast. Dat is aan de officier van justitie om te bepalen. Maar overtreders kunnen ook met andere boetes opgezadeld worden. Voor het veroorzaken van overlast staat 250 euro en voor vervuiling kan 150 euro geschreven worden.

Handhaving raadt aan om melding te doen bij vuurwerkoverlast. Dat kan via 14072.
Pin It
Bekeken: 770x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/