Vrede, vrijheid en verdraagzaamheid. Dat was zaterdag de boodschap van de vredeswandeling door Alkmaar. De wandeling begon bij het Canadaplein en duurde een uur. Tientallen mensen liepen mee.

Geen protestborden, maar de vredesvlag en een spandoek. Niet om een kant van het conflict te kiezen, maar om te laten zien dat ze tegen ontmenselijking zijn. De Alkmaarse variant is ontstaan door een eerdere editie in Amsterdam. Daar liepen eind oktober vele mensen mee vanwege de 'situatie in het Midden-Oosten'. Kerken en verschillende organisaties zoals Amnesty hebben zich inmiddels aangesloten bij de vredeswandelingen.

Onze fotograaf Marco Schilpp was bij de Alkmaarse wandeltocht en maakte een reportage, die te zien is op de Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 704x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/