Zondagavond rond etenstijd werd Oudorp opgeschrikt door sirenes en zwaailichten. Brandweer, ambulance en politie kwamen toegesneld en hadden woonzorglocatie Oudorperzand als bestemming. Maar wat begon als groot alarm bleek bij nadere inspectie mee te vallen. Het gevaar was als geweken toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen.

Een magnetron, een klein brandje, geblust door het alerte zorgpersoneel: dat was in het kort wat er zondagavond mis ging. Maar juist in een woonzorglocatie kan een brand veel grotere en ernstigere gevolgen hebben dan het brandje van zondagavond. Een geruststellende gedachte dus dat alle hulpdiensten snel klaar konden staan om de hulp te verlenen die achteraf niet nodig was.

Het complex van Oudorperzand werd eerder deze week nog gebruikt als stemlokaal.
Pin It
Bekeken: 998x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/