Bedrijventerrein Boekelermeer heeft een illegale, onverharde verbinding tussen Heiloo en Alkmaar en dat blijft voorlopig zo. Dit werd duidelijk tijdens de Heilooër raadsvergadering van maandag. Een aantal keren is geprobeerd om het sluipverkeer te stoppen, maar telkens met slechts tijdelijk effect en de beide gemeenten weten nog niet goed wat ze ermee aan moeten.

De bedoeling is dat de Zuidbrug en De Middenweg pas op elkaar worden aangesloten wanneer de afslag A9 Heiloo klaar is, maar die laat nogal op zich wachten. Hekken hielden sluipverkeer tegen, maar in augustus werden die uit de grond getrokken en aan de kant gegooid. Andere automobilisten kwamen erachter en maakten dankbaar gebruik van de nieuwe verbinding, ondanks de hobbels en het feit dat omrijden via de Olivijnstraat nauwelijks langer duurt. Volgens wethouder Rob Opdam is de afzetting meermalen teruggezet en in het weekend weer aan de kant gegooid.

Gemeenten Heiloo en Alkmaar hebben nog geen concreet plan om het illegale gebruik het pad te stoppen. De CDA-fractie opperde de stort van een heuvel zand of een grote stapel stenen.
Pin It
Bekeken: 816x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/