De twee mannen die vorig jaar een overval pleegde bij het Alkmaarse Golden Tulip Hotel, hoeven niet meer de cel in. De rechtbank veroordeelt de verdachten tot een gevangenis van vijf maanden en bijna een jaar. Deze tijd is langer dan ze al in voorarrest hebben gezeten.

De straatroof gebeurde vorig jaar op 2 december. Een man loopt vanaf zijn zaak aan de Arcadialaan. Hij wordt benaderd door een onbekende man die om geld vraagt. De ondernemer weigert, waarna hij klappen krijgt. Het slachtoffer probeert weg te vluchten, maar struikelt en wordt uiteindelijk omver getrokken. Er ontstaat een worsteling en uiteindelijk weet de overvaller toch de portemonnee te bemachtigen. De overvaller rent weg in de richting van de Huibert Pootlaan. Samen met één of meerdere vermoedelijke handlangers.

Hoewel de politie een getuigenoproep doet zonder duidelijk signalement, worden de twee verdachten al snel aangehouden. De 23-jarige Tibor F. uit Heerlen is een oud-werknemer van het sushi en grill restaurant. Het Openbaar Ministerie linkte ook de 33-jarige Hassan M. uit Krimpen aan den IJssel aan de overval.

Tijdens de rechtszaak ontkenden de twee mannen enige betrokkenheid bij de zaak. Maar de rechtbank vond de verklaringen van de verdachten niet geloofwaardig. De twee mannen moeten het slachtoffer ook een schadevergoeding van 550 euro betalen.
Pin It
Bekeken: 938x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/