Er zit muziek in Alkmaar, en dans; en dat bij oud én jong. In Podium Victorie beklommen zondagmiddag de finalisten van 'Alkmaars Talent' het podium en werden uit al deze bijzondere artiesten twee winnaars uitgekozen, één in de categorie 14 tot en met 19 jaar en één in de categorie 8 tot en met 13 jaar. 'Talent verder ontwikkelen', daar gaat het Alkmaars Talent om.

Het artiestenleven mag hard werken zijn, kunst gedijt ook in een sfeer van enthousiasme en gezelligheid - elkaar wat gunnen. Die sfeer was zondagmiddag zeker te proeven in de zaal van Podium Victorie. Het was er letterlijk en figuurlijk een stuk warmer dan buiten. Toch was een rilling hier en daar niet uitgesloten, want een finale is natuurlijk wel echt spannend. Er kon 500 euro gewonnen worden, geld dat de talenten kunnen gebruiken om verdere stappen in hun carrière te zetten.

"Er is echt van alles", zegt Larissa Terlaak van Alkmaars Talent. "Hele grote dansgroepen, een pianist..." Maar ook twee moderne dansers: Ayinda & Roisin. Zij vielen in de prijzen, samen met zangeres Wende van den Berg. Zij nemen een prachtige beker mee naar huis en dus die 500 euro. Bij de besteding daarvan zal Alkmaars Talent voor begeleiding zorgen. De prijzen werden uitgereikt door de kinderburgemeester van Alkmaar, Malaika Mughal Uribe.

Een registratie van de finale in Podium Victorie is te bekijken op de Facebookpagina van Alkmaar Centraal.
Pin It
Bekeken: 742x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/