De Warme Winter Schaatsbaan op het Waagplein in Alkmaar is zaterdagmiddag officieel geopend. De feestelijke opening werd door voormalig topschaatser Koen Verweij verricht met het luiden van de kaasbel. Het ijsbaantje is tot en met dinsdag 9 januari elke dag open en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals een kinderdisco en een après-ski feest.

De Warme Winter Schaatsbaan is dagelijks open van 14:00 tot 18:00 uur. De Warme Wintertent met onder andere glühwein en warme choco blijft daarna tot minstens 20:00 uur open, afhankelijk van de dag.

Elke woensdagmiddag is er kinderdisco op de schaatsbaan en elke vrijdag wordt de week afgesloten met een Alkmaarse Kaas VrijMiBo, waarbij alle hapjes die te krijgen zijn in het teken staan van KAAS. Denk aan kaasbitterballen, kaasfondue, tosti’s met kaas en een kaasplankje. In de weekenden treden dj’s en zangers op, en er zal een après-ski feest worden gehouden. Er komt ook nog een foodtruck en een photobooth en met een beetje mazzel zie je de kerstman op het Waagplein.

Wie graag het ijs op wil kan tickets voor een tijdsvlak bestellen. Schaatsen zijn te huur. Meer over de Warme Winter Schaatsbaan en Wintertent op de Facebookpagina voor het Waagplein. (foto: Marit Bakker-Kramer)
Pin It
Bekeken: 1463x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/