Op de Drechterwaard in alkmaar is een fietser aangereden door een auto. Dat gebeurde bij de oversteekplaats ter hoogte van basisschool Durf. De ambulance kwam ter plaatse, maar hoefde de fietser niet mee te nemen naar het ziekenhuis. Wel waren verkeersregelaars nodig.

De Drechterwaard heeft een slechte reputatie als het om fietsveiligheid gaat, op deze weg zijn vaker fietsongevallen, sommige ernstig. In dit geval raakte de fietser alleen lichtgewond. Wat er precies is voorgevallen is niet duidelijk. Het ongeluk gebeurde rond 14:30 uur, dat is ook het moment waarop ouders hun kinderen van school komen halen.

De Drechterwaard is altijd al een drukke verbindingsweg, maar doordat er werkzaamheden zijn aan het spoor is het deze week extra druk. Het ongeluk en de toegesnelde hulpdiensten zorgden dan ook al meteen voor een gebrekkige doorstroming van het verkeer. Handhavers regelden het verkeer totdat de hulpdiensten weer weg waren.
Pin It
Bekeken: 909x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/