Een man is overleden, nadat hij met zijn auto in het water langs de Edisonweg in Alkmaar belandde. De man werd door de toegesnelde hulpdiensten uit het water gehaald, maar de hulp mocht niet baten.

De hulpdiensten waren woensdag rond 15:00 uur snel ter plaatse langs de sloot in Alkmaar. Duikers hebben gecontroleerd of er meer mensen in de bestelbus waren, maar dat bleek niet zo te zijn. "We gaan uit van een eenzijdig ongeval", vertelt een politiewoordvoerder aan Streekstad Centraal. "Mijn collega's zijn op dit moment ter plaatse en we kunnen wel wat meer duidelijkheid geven. Het slachtoffer is waarschijnlijk onwel geworden door een medische oorzaak. We sluiten het politieonderzoek."
Pin It
Bekeken: 4148x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/