De politie van Alkmaar heeft dinsdag twee verdachten van autodiefstal aan weten te houden. De gestolen auto werd gespot op de N242 en het tweetal is uiteindelijk op de Noordervaart (N243) bij Stompetoren aangehouden. Het gaat om mannen van 38 en 37 jaar uit Hoorn en Medemblik.

Op de ring van Alkmaar zag de politie een auto met vermoedelijk valse kentekenplaten. Dit wordt doorgaans gedaan om een gestolen auto te verhullen. De motoragent volgde de auto en kreeg ondertussen vanuit de meldkamer bevestiging dat de kentekenplaten er niet bij hoorden, en dat het voertuig als gestolen te boek stond. Ook waren onderhand meerdere eenheden ingeschakeld, voor het geval de inzitten op de vlucht zouden slaan. Een motoragent kan weinig doen als dit gebeurt.

Eenmaal op de Noordervaart sloten collega's in politieauto's aan. Zodra het mogelijk was haalde de voorste eenheid de gestolen auto in en gaf een stopteken. De bestuurder werkte mee en de kleine colonne kwam midden op de weg stil te staan. De weg werd vervolgens geblokkeerd om het tweetal aan te houden. (foto: Verkeersagent Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 1456x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/