In de Olieslagerstraat in Alkmaar heeft opnieuw een explosie bij een woning plaatsgevonden. De ontploffing gebeurde donderdag rond 21:50 uur. Niemand raakte gewond en er ontstond geen schade. Het is de tweede explosie in de straat deze week. De politie doet onderzoek en is op zoek naar eventuele getuigen en camerabeelden.

In de nacht van maandag op dinsdag klonk rond 01:50 uur ook al een harde knal in de Olieslagerstraat. Het ging toen vermoedelijk om zwaar vuurwerk. Niemand raakte gewond, maar er ontstond wel een brandje. Dat hebben de bewoners zelf geblust.

De politie vermeldde niet of het om dezelfde woning gaat of niet. Bij navraag moet woordvoerder Ilse Heemskerk eerst even checken of ze dat mag vertellen. "Het is een andere woning", zegt ze als ze terugbelt en na wat doorvragen: "Het is een woning vlakbij." Daarvoor had Heemskerk al gezegd: "Het is een herhaling van zetten ten opzichte van dinsdag. We zijn nog aan het kijken of er een verband is, het is onderdeel van het onderzoek. Ik weet niet of er iemand thuis was, alleen dat er niemand gewond raakte."

Mensen die meer denken te weten kunnen contact opnemen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Anoniem een formulier op politie.nl invullen kan ook. Op deze pagina kunnen ook videobeelden worden geüpload. Het zaaknummer is 2024008115. Het zaaknummer van de explosie op dinsdag is 2024005904.
Pin It
Bekeken: 1166x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/