Voor de derde keer deze week is een zwaar explosief bij een woning in Alkmaar afgestoken. In de nacht van vrijdag op zaterdag was het rond 00:30 uur raak in de Graveurstraat. De schade is groot en bij de huizen ernaast sprongen de ruiten eruit. De bewoners kwamen met de schrik vrij. Voorbijgangers zagen een aantal mannen bezig bij de woning en gingen er achteraan, maar konden ze niet bijhouden.

De ingeschakelde politie heeft de Graveurstraat afgesloten voor sporenonderzoek. De brandweer was ook ingeschakeld omdat er brand zou zijn ontstaan. Van het getroffen huis zijn de ruiten gesprongen en ook is er schade aan de voordeur en het plafond erachter. De bewoners zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

In de nacht van maandag op dinsdag liep een huis in de Olieslagerstraat, een paar honderd meter verderop, schade op door een explosie. Er ontstond een brandje dat de bewoners hebben geblust. Donderdagavond was er een explosie bij een huis vlakbij in de straat. De politie doet onderzoek naar deze ontploffingen en een mogelijk verband.

Eventuele getuigen en mensen met beelden worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Anoniem een tipformulier of beelden uploaden kan op deze pagina op politie.nl.
Pin It
Bekeken: 1793x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/