De afgelopen weken zijn twee jongens uit Dijk en Waard aangehouden in verband met een ernstige mishandeling op NS-station Castricum op 17 december. Dat meldt de politie. Eén van hen is na verder onderzoek geen verdachte meer. Eerder waren er twee jongeren uit Alkmaar en Dijk en Waard opgepakt. Nog meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

"Zondag 17 december werden rond 02:20 uur op het perron van station Castricum twee jongemannen van 18 en 19 jaar mishandeld door een groep jongeren", blikt de politie terug. "De slachtoffers werden meerdere keren tegen hun hoofd geschopt en geslagen. De groep wist na de mishandeling weg te komen. De twee slachtoffers werden met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling van hun verwondingen."

De Dijk en Waarders zijn 16 en 18 jaar oud. Na hun verhoor werden ze heengezonden. Uit onderzoek bleek dat de oudste geen aandeel had in de mishandeling en hij is dan ook geen verdachte meer. De jongste is dat nog wel, samen met de 17-jarige Alkmaarder en 18-jarige Heerhugowaarder die al eerder waren opgepakt.

"De slachtoffers zijn inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en herstellende van hun letsel", aldus de politie.

De politie zoekt nog altijd getuigen, om erachter te komen wat er precies gebeurde op die bewuste stapavond in Castricum. De politie is bereikbaar via 0900-8844 en anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 1557x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/