Ze werd vrijwel direct na haar afstuderen gevraagd om op te treden bij het North Sea Jazz Festival. De Alkmaarse Anne Chris. Ze zingt in binnen- en buitenland. Deze maand presenteert KunstNetTV iedere week een muziekdocumentaire uit het rijke archief dat het door de jaren heen heeft opgebouwd. Deze keer met de gevierde Alkmaarse jazz-zangeres.

"Het zijn stuk voor stuk fraaie, goed in het gehoor liggende liedjes." Dat is een recensie waar menig muzikant van droomt, maar voor de Alkmaarse Anne Chris is het werkelijkheid. Muziek is haar leven. Tijdens de middelbare school deed ze de vooropleiding zang aan het Alkmaarse Conservatorium. Maar voor een verdere opleiding als jazz-zangeres moest ze toch echt naar Amsterdam. Anne Chris slaagde met vlag en wimpel. Ze bracht meerdere cd's uit en treedt tot op de dag van vandaag op in binnen- en buitenland.

Sterker nog: ook in Alkmaar. Op maandag 29 januari keert ze terug naar Theater De Vest. Onder het motto van het Jazz Café. Samen met haar vaste pianist Daan Herweg. Kaarten kosten 17,50 euro per stuk.

In het filmportret maken we de zangeres mee tijdens de release van haar cd 'Play for now'. De documentaire uit 2010 vertelt het verhaal van haar inspiratie. Waar ze muziek vandaan haalt en hoe een nieuwe song ontstaat.

Het portret van Anne Chris is dagelijks te zien vanaf 10:00 en 22:00 uur op televisie bij Streekstad Centraal en ook te vinden op de website kunstnet.tv.
Pin It
Bekeken: 975x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/