Ook als er eigenlijk niet heel veel aan de hand is, kunnen we rekenen op de hulpdiensten. Dat bleek zondagnacht maar weer. Na een melding van brand in de Hobbemalaan in Alkmaar kwam de brandweer gauw ter plaatse om in te grijpen. Maar eenmaal in de Hobbemalaan bleek het om een klein keukenbrandje te gaan: 'Heerlijke balletjes', volgens een getuige, maar mogelijk toch wat aangebrand.

Volgens getuigen ter plaatse stonden de balletjes nog op het vuur toen de bewoner in slaap viel. Dat had zeker tot erger kunnen leiden, maar de politie en de brandweer waren gauw ter plaatse. Er hoefde uiteindelijk niet geblust te worden. De ambulance kwam ook naar de woning om de man na te kijken, maar nam hem niet mee naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten hadden het in de nacht van zaterdag op zondag druk met meerdere brandmeldingen. Zo ging in Egmond aan Zee een dixie in vlammen op en moest de brandweer in Overdie zelfs een deur inrammen om zeker te stellen dat de brandende woning leeg was. Maar ook bij drukte gaat veiligheid voor alles en dus werd er ook opgetreden bij deze achteraf kleine brand.
Pin It
Bekeken: 1086x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/