De reeks maatregelen tegen de golf van explosies die Alkmaar teistert wordt uitgebreid. Burgemeester Anja Schouten heeft na overleg met 'de driehoek' besloten een woning aan de Ruusbroechof te sluiten en een camera te plaatsen in de Mesdaglaan. Hiermee wil ze het gevoel van veiligheid versterken.

'De driehoek' wordt gevormd door de burgemeester, de officier van justitie en teamchef van politie. In een interview met Streekstad Centraal gaf Schouten al aan dat er dinsdag overleg zou worden gevoerd over het escalerende geweld. Ze laat weten dat er nog meer maatregelen op stapel staan. Welke maatregelen dat zijn wordt later bekend gemaakt.

De woning in de Olieslagerstraat waar maandagavond voor de vierde keer een explosief afging was al door de burgemeester gesloten. Ook was daar al een camera geplaatst. Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft camerabeelden laten zien van een verdachte die twee explosies afsteekt. Zowel Schouten als het programma roepen mensen op om zich te melden als ze meer weten of de verdachte hebben gezien.

00:00
55
00:00

Pin It
Bekeken: 830x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/