De Drechterwaard in Alkmaar is vanaf maandag 12 februari twaalf weken lang dicht voor doorgaand verkeer. Een aannemer gaat namens Stadswerk072 de riolering vervangen tussen de Bannewaard en de Broekerwaard.

De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd. In de eerste fase wordt de riolering vervangen tussen Broekerwaard en de Bregwaard. In de tweede fase is het stuk tussen de Bregwaard en de Bannewaard aan de beurt. Wanneer de overgang precies gebeurt is nog niet duidelijk. Volgens de planning is het hele project op vrijdag 3 mei voltooid.

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Noorderkade, Muiderwaard en de Tochtwaard. De omleiding wordt aangegeven op borden. Fietsers kunnen omrijden via de Rekerdijk. Ook voor het openbaar vervoer is geen doorgang. Te zijner tijd zal Connexxion de omleidingen aangeven op de eigen website. Meer informatie over de werkzaamheden en omleidingen staat op stadswerk072.nl/werkzaamheden-drechterwaard.
Pin It
Bekeken: 1082x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/