Na explosies mag Alkmaar nu ook weer een schietpartij toevoegen aan de uitdijende geweldspiraal. Over er gebeurt is bestaan op dit moment nog meer vraagtekens dan antwoorden, maar dat er iemand gewond is geraakt is wel duidelijk.

De schietpartij vond plaats bij of rond de ingang van de Singel parkeergarage, vlakbij de drukke Alkmaarse binnenstad. De ingang van het trappenhuis dat naar de garage voert is afgesloten met het bekende rood/witte politielint. Auto's kunnen wel gewoon naar binnen en buiten. Voetgangers moeten gebruik maken van de ingang bij de Molen van Piet.

Op straat zijn pionnen zichtbaar. Die zijn daar waarschijnlijk neergezet om sporen veilig te stellen. Mogelijk liggen er kogelhulzen of bloedsporen onder. De politiehelikopter wordt ook ingezet bij het onderzoek ter plaatse.

De verdachte van het schietincident is aangehouden. Eerder ging een burgerbericht uit over een man van rond de 17 jaar, met een licht getinte huidskleur en van ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg een jas met een bontkraag en heeft een fiets met fietstassen. De politie waarschuwde de verdachte niet zelf aan te spreken.
Pin It
Bekeken: 4794x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/