Het is een flinke opsteker en opent deuren naar mooie kansen en mogelijkheden: Er is 32,5 miljoen euro onderweg naar de regio Noord-Holland Noord. Het geld komt van het Rijk en is het resultaat van een flinke gezamenlijke inspanning. Dat leidde tot een plan dat voor het Rijk goed genoeg was om deze 'Regio Deal' toe te kennen. "Met het geld zorgen we dat Noord-Holland Noord een aantrekkelijke regio blijft."

Bestuurlijke trekker van de regiodeal is Robert te Beest: "In Regio Deals werken Rijksoverheid en regio's samen om de kwaliteit van leven, wonen en werken van inwoners en ondernemers te verhogen." Vanuit de regio Noord-Holland Noord hebben de 17 gemeenten, ondernemers en onderwijsinstellingen in de regio eind vorig jaar onder de titel ‘Samen Noord-Holland Noord versterken' gezamenlijk een voorstel ingediend voor een Regio Deal.

"Met het geld zorgen we dat Noord-Holland Noord een aantrekkelijke regio blijft om te wonen, leren en werken. We gaan investeren in bijvoorbeeld nieuwe opleidingsconcepten in MBO en HBO en gaan bedrijven ondersteunen bij innovaties. Zo zijn we beter in staat om jong talent te binden aan de regio.

De uitgewerkte plannen van de regio moeten voor de zomervakantie bij het Ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties liggen. Daarna zullen ze van 2025 tot en met 2028 worden uitgevoerd.
Pin It
Bekeken: 1289x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/