Opnieuw is geprobeerd brand te stichten met een explosief. De inmiddels volledig dichtgetimmerde woning in de Lekstraat in Alkmaar was het doelwit. De woning is al meerdere keren het doelwit geweest van aanslagen en ligt in één van de risicogebieden waar preventief gefouilleerd wordt en camera's staan.

Rond 02.30 uur zag de politie dat iemand zich verdacht ophield in de straat. Toen de agenten hem wilden aanspreken, werd er iets in de bosjes gegooid. Dat bleek zwaar vuurwerk te zijn. Ook vond de politie tijdens het fouilleren andere spullen die bij een explosie gebruikt kunnen worden. Op basis daarvan werd de 17-jarige jongen uit Amsterdam aangehouden. Hij zit nog vast en zijn rol wordt verder onderzocht.

Al eerder werd door agenten een verdachte auto gezien in de Waalstraat waar de 17-jarige verdachte uitstapte. In de auto zaten nog vier mensen, ook zij zijn aangehouden. Het gaat om twee mannen van 21 jaar en om twee mannen van 20 jaar. Alle vier afkomstig uit Amsterdam. Ook hun rol is verder in onderzoek.
Pin It
Bekeken: 2165x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/