Ook in de Roelantstraat in Alkmaar wordt een camera opgehangen. Bewoners zijn inmiddels per brief op de hoogte gesteld. Het cameratoezicht is deze keer niet door burgemeester Anja Schouten in het leven geroepen, maar door de politie. "Het gaat hier dus niet om zogenaamde burgemeesterscamera’s."

"Het gaat hier om zichtbare camera’s die eigenstandig door de politie worden ingezet in verband met het lopende onderzoek naar de explosies die de afgelopen periode hebben plaatsgevonden", legt burgemeester Anja Schouten uit. "De beelden worden niet door de gemeente uitgekeken. Er is rondom deze straat ook geen sprake van andere bestuurlijke maatregelen."

Een einddatum kan de politie nog niet geven, aldus een woordvoerder. "Dat hangt af van het lopende onderzoek. Ik zie geen einddatum staan. Het is lastig om een einddatum vast te stellen als het onderzoek nog gaande is. Als dat snel iets oplevert, dan kan ie ook snel weer weg."

Vanwege de reeks explosies liet burgemeester Schouten al camera's ophangen in de Olieslagerstraat, de Lekstraat en op de Baansingel. Op de Baansingel hing er al eentje vanwege het fatale schietincident in november.
Pin It
Bekeken: 999x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/