De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een inval gedaan in een woning aan de Van de Veldelaan in Alkmaar. Getuigen meldden Streekstad Centraal dat er meerdere politiewagens ter plaatse kwamen, waarna agenten onder luid geschreeuw de woning binnengingen. Daarbij werd ook gebruik gemaakt van een politiehond.

Volgens een politiewoordvoerder werd tot actie overgegaan omdat een 60-jarige Alkmaarder een andere aanwezige in de woning bedreigde. Het gaat om een woning op de negende verdieping van een flatgebouw. De man is met behulp van de hond aangehouden en zit nog steeds vast. Wat de aanleiding of reden is geweest voor de bedreiging is nog niet duidelijk.
Pin It
Bekeken: 1445x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/