Er is brand uitgebroken in de Pesiehal langs de Bergerweg bij Alkmaar. Grote zwarte rookwolken kwamen in de nacht van zondag op maandag uit de tennishal. Van vuur was aan de buitenkant niet heel veel te zien, de brand woedde in de hal.

De brandweer schakelde op naar 'grote brand' om voldoende mensen en materiaal ter plaatse te krijgen. Daardoor was ook preventief een ambulance aanwezig. De Bergerweg was vanwege de brand in beide richtingen afgesloten.

Omdat verschillende brandhaarden moeilijk te bereiken waren, duurde het bijna drie uur uur voor het sein 'brandmeester' gegeven kon worden. De veiligheidsregio laat weten dat de brandweer nog enige tijd aan het nablussen is.

Bij de brand is niemand gewond geraakt. Hoe groot de schade is, is nog niet helemaal duidelijk. "Het complex heeft meerdere aan elkaar geschakelde hallen", laat een woordvoerder van veiligheidsregio weten. "Het is nog niet bekend in hoeveel hallen er schade is. Er wordt nog uitgezocht of er schade is aan de constructie van het pand."
Pin It
Bekeken: 1582x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/