Poppodium Victorie organiseert in mei samen met locatietheater Karavaan het ‘Yes in My Backyard’ festival. Van 17 tot en met 20 mei en van 23 tot en met 26 mei is het Victoriepark dé plek voor muziek en theater. Het park in Alkmaar wordt hiervoor weer omgetoverd tot een prachtig festivalterrein, met concerten en theatervoorstellingen in sfeervolle tenten, gratis livemuziek en straattheater op het terras, diverse activiteiten en natuurlijk zijn er weer foodtrucks en een bar met speciaal biertjes.

De muziekprogrammeurs van Victorie hebben een gevarieerde serie concerten samengesteld. Zo treedt podiumdier Ellen ten Damme op 17 mei op, kunnen bezoekers op 20 mei luisteren naar Doe Maar oprichter Ernst Janz. Schrijver, dichter en performer Joost Oomen en garagejazzband Kruidkoek brengen op 26 mei een muzikaal-literaire potpourri. Magic Tom en Yuri en Anouk brengen een punkgoochelshow die een mix is van theater, absurdisme, dans en vooral heel veel comedy.

Bezoekers kunnen een dagkaart of weekkaart kopen voor respectievelijk 5 euro en 10 euro. Voor vroegboekers is er een early bird weekticket voor maar  7,50 euro.  Kinderen tot 12 jaar mogen gratis het terrein op. Alle informatie over het programma, locaties en tijdstippen is te vinden op de website van het festival.
Pin It
Bekeken: 161x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/