De politie van Alkmaar is op zoek naar de ouders van het meisje dat haar roze fietsje kwijt is. De kinderfiets werd vrijdagavond van een 17-jarige Rotterdammer afgenomen en stond volgens de jongen zelf bij basisschool Het Kompas aan de Kofshipstraat.

"Rond 19:30 uur zag de politie een groepje jeugd op de Wielingenweg, waarvan één jongen reed op een roze kinderfietsje. Dat zag er natuurlijk wel verdacht uit", licht een politiewoordvoerder toe. De jongen bleek een 17-jarige Rotterdammer te zijn. "Collega's hebben de fiets meegenomen en zijn gegevens genoteerd. Nee hij is niet aangehouden. Zodra aangifte is gedaan, kan de jongen zijn verhaal komen doen op het bureau. Hij vertelde dat hij de fiets had gevonden bij de school Het Kompas."

De ouders van het gedupeerde kind kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Het gaat om een roze Alpina meisjesfiets met een bruin zadel en voorop een rek. Het zaaknummer is 2024061452.
Pin It
Bekeken: 962x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/