Een jongen is gewond geraakt bij een steekpartij in De Mare in Alkmaar. Het incident gebeurde vrijdag rond 21:15 uur in de parkeergarage van het winkelcentrum. Ambulancepersoneel heeft de minderjarige Alkmaarder met spoed naar het ziekenhuis gebracht. "Zijn verwonding moest gehecht worden", liet de politie weten. "Verder heeft hij verschillende schaafplekken omdat hij ook geslagen en getrapt is."

Wat er aan de steekpartij vooraf is nog niet duidelijk. Getuigen meldden dat een groepje jongeren ruzie op straat had, voorafgaand aan het incident. De politie zou hen graag willen spreken.

De dader is een jongen van 16 à 17 jaar en ongeveer 1,70 meter lang, met een vlassig donker snorretje. Hij droeg een zwarte jas. waar een grijze capuchon bovenuit stak. Hij had een zwarte rugtas en was op de fiets.

De politie is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2024072369.
Pin It
Bekeken: 2252x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/