In een hotel in Alkmaar is maandag een man aangehouden die wordt verdacht van het schietpartij in Zwanenburg. De 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zou daar een 31-jarige man uit Beverwijk hebben neergeschoten. De verdachte is inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris, die besloot zijn voorarrest te verlengen.

Op 9 maart vond in Zwanenburg een schietpartij plaats, waarbij een man gewond raakte. Naar de aanleiding van het incident wordt nog onderzoek gedaan. Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat het om een uit de hand gelopen zakelijk conflict gaat, maar daarbij is nog niet duidelijk wat de rol van de verdachte is.

Woensdag moet de verdachte voorkomen bij de raadkamer van de rechtbank, die zal beslissen of de voorlopige hechtenis van de verdachte nog eens wordt verlengd.
Pin It
Bekeken: 792x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/