Dinsdagmiddag is de bestuurder van een bezorgscooter gewond geraakt bij een ongeval op de Nicolaas Beetskade in Alkmaar. Een automobilist reed de weg op vanaf de Ruysdaelkade, net toen de scooterrijder om een afslaande auto heen reed. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

De scooterrijder reed volgens de politie pal achter een auto over de Nicolaas Beetskade richting De Hoef. Toen die afsloeg, dacht de bestuurder op de Ruysdaelkade vrij baan te hebben. Plotseling kwam de bezorger achter de afslaande auto vandaan. "De kruisende automobilist heeft de scooterrijder nooit kunnen zien", aldus een politieagent ter plaatse.

De bezorger klapte tegen de flank van de auto en viel daarna op de grond. "De scooter bestuurder heeft geen ernstig letsel, maar moest wel naar het ziekenhuis." Bij controle bleek dat de scooterrijder geen rijbewijs had. Daarvoor kreeg hij een bekeuring. Beide voertuigen raakten flink beschadigd en zijn door een berger afgevoerd.

Op de plaats van het ongeval bijna exact een jaar geleden een aanrijding, waarbij een vader met kind in een bakfiets betrokken was. Het meisje overleefde het ongeval niet. "Deze melding was voor alle hulpverleners zeer heftig en emotioneel. Op het moment dat je een melding krijgt op exact dezelfde locatie, dan voel je de emoties weer van dat moment." Gelukkig kwam de scooterrijder er redelijk goed vanaf.
Pin It
Bekeken: 658x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/