Cameratoezicht, woningen dicht, aanwijzing van veiligheidsrisicogebieden. Vanaf september gingen er bij verschillende woningen in Alkmaar explosieven af. Burgemeester Anja Schouten greep stevig in en dat lijkt succesvol. Inmiddels zijn een aantal maatregelen weer opgeheven. Het cameratoezicht daarentegen is op meerdere plekken juist verlengd. 

"Nu het politieonderzoek nog loopt heb ik besloten tijdelijk cameratoezicht te verlengen om verdere verstoringen van de openbare orde en veiligheid te voorkomen en uw gevoel van veiligheid verder te herstellen", schreef Schouten aan de bewoners van de Lekstraat. "Het cameratoezicht wordt verlengd tot 29 juni." Dat geldt ook voor de straten waar ook nog camera's hingen.

In het geval van een 19-jarige Amsterdammer die werd betrapt bij het plaatsen van een explosief in de Lekstraat, is voor de derde keer het voorarrest verlengd.

Op dit moment zijn er in Alkmaar geen veiligheidsrisicogebieden meer. In het bericht aan de bewoners staat dat er van de drie woningen die werden afgesloten nog één dicht was, maar die is inmiddels ook vrijgegeven.
Pin It
Bekeken: 506x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/