Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, komen Reijnoud de Haan en Gerrie Huiberts in PostaanZee voor 'Aan tafel met...'. Ze vertellen in het Egmondse ontmoetingscentrum over hun vele fietsvakanties in Europa, en leggen daarbij het accent op Polen en de Baltische Staten. Hun verhalen illustreren ze met allerlei foto's.

Sinds 1997 maken Reijnoud en Gerrie fietsreizen naar favoriete bestemmingen, en ook naar minder bekende bestemmingen in Oost-Europa. Zo fietsten ze onder andere door Hongarije, Slovenië, Kroatië, Polen en vlak langs de grenzen van Wit- Rusland en Oekraïne, en in Litouwen en Letland. Met veel enthousiasme zullen zij tijdens 'Aan tafel met...' vertellen over hun belevenissen en laten ze foto’s zien.

Ook vertellen ze wat er allemaal bij een fietsreis komt kijken: hoe je begint, wat je meeneemt, waar je slaapt en eet, hoe je goede routes vindt, en wat je doet als je ziek wordt, fietspech hebt of geen onderdak kunt vinden.

'Aan tafel met…' is op 9 mei van 13:30 tot 15:00 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.
Pin It
Bekeken: 101x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/