Met passagier en al is de bestuurder van een rolstoelbus de sloot langs het parkeerterrein van Zaffier in Alkmaar in gereden. Onderweg werd een geparkeerde auto geramd. Het ongeluk gebeurde rond 08:30 uur aan de achterzijde van de organisatie aan de Hertog Aalbrechtweg. Voor zo ver bekend liepen de inzittenden hooguit lichte verwondingen op.

Medewerkers van het bedrijf schoten te hulp met een ladder en schakelden de hulpdiensten in. De brandweer kwam met een hoogwerker en een duikploeg om de inzittenden op de kant te krijgen. Ambulancepersoneel ontfermden zich daarna over hen. (tekst loopt door onder de foto)

Een geparkeerde auto heeft een flinke klap gekregen bij het eenzijdige ongeval met de rolstoelbus bij Zaffier.


Vermoedelijk ging het mis bij het parkeren, maar wat er precies gebeurde is niet bekend. Het parkeerterrein is niet groot, en toch heeft de bus de geparkeerde auto een stuk van zijn plek geduwd.

Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de bus weer op het parkeerterrein te zetten. Ook de geparkeerde auto, die aanzienlijke schade opliep, zal vermoedelijk zijn geborgen. (foto's : Inter Visual Studios)
Pin It
Bekeken: 1106x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/