Alkmaar/Groningen, 07 februari 2014. De Alkmaarse stichting Michael-Wings heeft woensdag weer een ziekenhuis en haar langdurig zieke kinderen blij gemaakt. In het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG werd in een prachtige ambiance de opening verricht van het 21e Michael-Wing system. Wolter Kroes,  Owen Laponder en Jinte en al haar klasgenoten, Dr. Janneke Schermers, vele patiëntjes en vele toeschouwers waren getuige. Kinderen die er niet bij konden zijn konden vanaf hun afdeling via televisie meekijken want het was live te volgen.

Na de presentatie was iedereen getuige dat Wolter Kroes en Jinte een laptop in een mandje neerlegden en het mandje door de verpleging binnen werd gehesen als symbolische inontvangstname. Na afloop was er een echte draaimolen en ging de vaderlandse artiest de ernstig ziek kinderen bezoeken, met ze op de foto en deelde handtekeningen aan hen uit. Een missie volbracht. Vanaf nu kunnen de kinderen allemaal internetten aan bed!

Stichting Michael-Wings zet zich in om langdurige zieke jonge patiënten makkelijker in contact te brengen met de buitenwereld via laptops met hygiënisch toetsenbord en internetaansluiting.

20140207 michael wings 1

 

Pin It
Bekeken: 2911x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/