Alkmaar, 10 februari 2014. Zaterdagavond gaven de dames van DAW het startsein voor een goede reeks. In de wedstrijd tegen Het Y 2 werd mooi en bewegelijk polo gespeeld en werd er overtuigend gewonnen. In de eerste kwart moesten de Alkmaarders nog wel twee maal een achterstand wegwerken, maar sloot die kwart wel af met een 3-2 voorsprong. In het tweede kwart begon de machine pas echt te lopen. Van 't Hof benutte twee goed in geschoten strafworpen en Kleppe verraste te keepster uit onverwachte hoek. DAW liep door die scores uit naar 7-4. In het derde en vierde kwart kon bijna de gehele ploeg punten scoren, maar werd er ook verdedigend uitstekend gespeeld. Van de zeven man minder situaties wist Het Y slechts drie maal te scoren. Via 9-4 werd de eindstand bepaald op 11-5. De volgende krachtmeting voor de Alkmaarse dames is tegen ZV Haerlem.