Alkmaar, 12 februari 2014. Al ruim 10 jaar is Kapsalon Overdie gevestigd aan de Vondelstraat. Vader Eryilmaz opende in 2003 de traditioneel Turkse kapsalon waar men zich kon laten scheren en knippen. Een echter barbier. Zijn zoon Emre is inmiddels ook actief bij de zaak en zorgde voor een modern jasje. 'Mijn vader doet nu een stapje terug en samen met mijn neef Ali wil ik de zaak binnen 1 of 2 jaar overnemen. We hebben de afgelopen 10 jaar weinig gedaan aan de inrichting, dus we wilden toch met onze tijd mee. Het hele interieur is compleet nieuw', zegt Emre. Zo ligt er een splinter nieuwe plavuizenvloer in, is er een extra knipstoel bijgekomen en kunnen klanten op hun gemak een kopje koffie of thee drinken tijdens het wachten. Doordat Emre en Ali nu ook in de kapsalon werken, gaat ook het knippen met zijn tijd mee. 'We knippen & scheren natuurlijk nog steeds op de traditioneel Turkse wijze, maar ook de moderne kapsels als die van de voetballers Pellé en Ronaldo kunnen wij knippen. Daarnaast hebben wij sinds kort een kapster in dienst voor meer vrouwelijke aanloop', vertelt Emre.

Kapsalon Overdie is van maandag t/m zaterdag geopend. Knippen of scheren kan met óf zonder afspraak. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op de facebookpagina van Kapsalon Overdie.

Een impressie van de hernieuwde kapsalon.

 

Pin It
Bekeken: 4765x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/