Alkmaar, 13 februari 2014. Zaterdagmiddag 15 februari vindt op het podium in de bibliotheek in Alkmaar Centrum een paneldiscussie plaats rond het thema Geloof en Maatschappij. Er wordt gediscussieerd aan de hand van drie stellingen. De discussie vindt plaats van 14.00 tot 15.00 uur. Iedereen is welkom om te komen luisteren en vragen te stellen aan de panelleden.

De paneldiscussie zal plaatsvinden aan de hand van de volgende drie stellingen: geloven is mooi maar wat doe je ermee? Naastenliefde is een verantwoordelijkheid van iedereen. Wat kunnen geloven en kerken betekenen voor de "participatie maatschappij"?

De volgende panelleden zullen met elkaar in discussie gaan: Hasna Abrari namens de Moslim gemeenschap,  Erna Peijnenburg namens de Oud-Katholieke Kerk, Ans de Goede namens Humanitas Alkmaar, en Wim van Houten namens het Leger des Heils en de Alkmaarse Raad van Kerken. Gerard Wilts is de gespreksleider.

De toegang is gratis. Voor publiek is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de panelleden. De deelnemende organisaties presenteren tevens hun foldermateriaal en andere informatie.

Pin It
Bekeken: 1533x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/