Alkmaar, 13 februari 2014. D66-Alkmaar verklaart liefde en genegenheid aan WonenPlus Alkmaar. WonenPlus Alkmaar is een vrijwilligersorganisatie op het gebied van wonen, welzijn en zorg. De praktische dienstverlening en persoonlijke ondersteuning van WonenPlus is er voor mensen die lichamelijk, verstandelijk of psychisch opzicht, kwetsbaar zijn, al is het maar omdat zij een dagje ouder worden. De vrijwilligers helpen hen aanvullend bij de problemen van alledag. D66 vindt dit hartverwarmend en is tevens een mooi en goed voorbeeld over hoe mensen, ook vandaag de dag, nog iets zinvols willen betekenen voor hun medemens.

D66-Wethouder Elly Konijn, en D66-raadslid sociale zaken Anna Buongiovanni hebben woensdag 12 februari de valentijnstaart gegeven aan WonenPlus. Anna Buongiovanni: 'er was dit jaar weinig discussie, zij verdienen het de volle 100 procent om in het zonnetje te worden gezet, iets kleins misschien, maar anderzijds een monument voor de mensheid'.

 

Pin It
Bekeken: 1175x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/