Sochi, 15 februari 2014. Zaterdag zou de dag van Koedijker Koen Verweij hebben moeten worden. In de goede sfeer van het Nederlandse kamp had hij er zin in, maar het mocht niet zo zijn: de gouden Olympische plak glipte op slechts 0,003 seconden door zijn vingers. Hij moest nog even wachten op zijn nederlaag ook want hij kreeg dezelfde tijd op de klokken als Zbigniew Brodka, die drie ritten eerder tegen de Amerikaan Shani Davis reed. Na in spanning afwachten kreeg reed de Pool 1:45.006 minuten en Verweij 1:45.009 minuten. Denny Morrison uit Canada pakte met brons zijn tweede Olympische medaille.

Vreugde en verdriet. Outsider Brodka was extatisch, favoriet Verweij diep en diep teleurgesteld want hij was alleen maar voor goud gekomen, en de aanloop zag er goed uit met drie wereldcups gereden en drie gewonnen. Maar naar eigen zeggen kon hij zichzelf niet rustig houden en stuntelde hij het laatste stuk over het ijs.

Pin It
Bekeken: 1177x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/