Alkmaar, 21 februari 2014. Zondagmiddag 2 maart vindt in de Grote Kerk de tweede editie van 'Zin op Zondag' plaats. Na het succesvolle debuut met Freek de Jonge neemt Susan Smit 'de preek' voor haar rekening. Wetenschapsjournalist Mark Mieras en documentairemaakster Sunny Bergman worden geïnterviewd door Leoni Jansen en de Zaanse band 'De Kift' verzorgen de muzikale omlijsting.

Vroeger was de kerk een vanzelfsprekende plek waar mensen samen kwamen. Verbonden met elkaar, beleefden mensen momenten van bezinning, met de dominee als opiniemaker. Spraakmakende columnisten, cabaretiers, schrijvers, journalisten, politici en wetenschappers zijn de opiniemakers van nu. Zij vervullen de behoefte aan zingeving en verdieping anno 2013, nu de kerk voor veel mensen geen deel meer uitmaakt van hun leven.

Als tegenreactie op de verbondenheid via internet, die de laatste jaren de overhand heeft, groeit de behoefte om weer in levenden lijve met elkaar in contact te zijn. Tijdens 'Zin op Zondag' prikkelen spraakmakende gasten de kerkgangers met verhalen over zingeving en verdieping, waar zij in gezamenlijkheid naar luisteren en met elkaar over in gesprek gaan.

Toegangskaarten voor 'Zin op Zondag' kosten € 15 (inclusief kopje verse soep) en kunnen worden gereserveerd via de kassa van TAQA Theater De Vest of via de website van het theater.

Pin It
Bekeken: 1317x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/