Alkmaar, 22 februari 2014. In de reeks zondagmiddagconcerten organiseert Artiance in het vroege voorjaar een workshop percussie & een concert Latin Salsa in samenwerking met Septeto Trio Los Dos Al. Er zal volop gelegenheid zijn voor salsadansen. De workshop duurt van 12:00 tot 13:15 uur en wordt gegeven door master percussionist Thierry Zipper. In de workshop geeft hij uitleg over Afro-Cubaanse percussie, het basisritme guaguanco (3 à 5 partijen) en samenspel.

Van 14:00 tot 15:30 uur geeft het Septeto Trio Los Dos Al een concert. Een optreden van deze band is een bijzondere ervaring. Septeto Trio Los Dos Al is jaren één van de populairste latin bands van Nederland en de enige band met deze unieke stijl. De instrumenten, de meerstemmige coro's en zang en met name het altijd explosieve samenspel zorgen ervoor dat danser en toehoorder een onvergetelijke muzikale ervaring mee krijgt. 

De workshop en het concert kosten afzonderlijk 12,50 euro, voor leden 10 euro. Samen kost het 20 euro. Artiance, Centrum voor de Kunsten is gelegen aan de Canadaplein 3. Meer informatie op de website van Artiance.

Pin It
Bekeken: 1248x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/