Alkmaar, 26 februari 2014. Het was niet helemaal onverwacht, maar is toch als een mokerslag binnengekomen bij Life072. Tijdens een overleg tussen de gmeeente, de 6 klagers en Life072 heeft de gemeente laten weten zich te houden aan de meest strenge interpretatatie van de uitspraak van de rechter. Dat betekent dat alle evenementen in Life072 waar meer dan 350 mensen komen niet door kunnen gaan. Het betekent ook dat er daarmee een flink gat in de begroting geslagen wordt. De vraag die nu rijst, en waar het bestuur van Life072 zich nog over moet buigen, is of de culturele broedplaats nog wel door kan. Het pand aan de Koelmalaan kost een aardige duit per jaar, net als het warmhouden er van. Met de opbrengsten van bijvoorbeeld de housefeesten werden niet alleen vaste lasten betaald maar konden ook aanmerkelijk minder commerciële culturele activiteiten betaald worden.

Voor komende zaterdag is er een demonstratie op het Canaplein gepland. Niet door Life072, maar door jongeren die vrezen dat ze één van hun favoriete uitgaanslocaties moeten gaan missen. de actievoerders laten zien dat hun stem niet buiten spel gelaten mag worden. De demonstranten willen de discussie aanzwengelen over hun belangen. ook is er online een petitie gestart voor het behoud van Life072 en de feesten. Meer informatie over de demonstratie is hier te vinden, de petitie hier.

Pin It
Bekeken: 2876x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/