Langedijk, 26 februari 2014. Naar aanleiding van een eerdere getuigenoproep in verband met een mishandeling op het Havenplein, heeft een 19-jarige jongen uit Langedijk, zich woensdag in de loop van de middag bij de politie gemeld als getuige. De jongeman wordt gehoord en de politie onderzoekt de zaak verder. Het gaat om de mishandeling een 38-jarige man uit Broek op Langedijk op dinsdagavond rond 19:30 uur. Hij gaf een fietser zonder licht een duwtje met de auto en werd vervolgens in elkaar geslagen. De man ging er daarna vandoor.

Getuigen wisten het volgende signalement te geven. Het is iets gedetailleerder dan het voorgaande bericht: blanke man, ongeveer 1.85 meter groot, ongeveer 25 jaar oud, donkerblond kort opgeschoren haar, zwarte werkschoenen, werkbroek, zwart vest met bedrukking aan de achterzijde, logo mogelijk geel/groen van kleur, fors postuur, donkere herenfiets zonder licht.

Pin It
Bekeken: 978x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/